Therese Asplund med vänner

“Tjejen” bakom konceptet “Play to learn”.


"Jag som står bakom konceptet Play to learn heter Therese Asplund och jag brinner för fotografering, ljus och människor. Jag älskar att utmana mig själv och att lära mig ny saker, oavsett om det är inom fotografin eller om själva livet. Jag älskar också att dela med mig av sånt jag kan för att kunna hjälpa andra att utvecklas och bli bättre. Jag tror starkt på att alla vinner på att dela kunskap och erfarenheter med varandra! Det roligaste jag vet är att träffa och hänga med andra som delar min passion och för att kunna ge möjlighet till andra att också dela med sig och lära av andra, så startade jag Play to learn." 

Om Therese

Therese Asplund är en flerfaldigt prisbelönt porträttfotograf, både i Sverge och internationellt, med sin bas i Avesta i Dalarna. Hon har under flera år jobbat som utbildare och föreläsare för bla Nikon, Moderskeppet och Zoom Fotoresor och hon har föreläst på bla Fotomässan i Stockholm, Vinterseminariet i Norge och The International Photo Fair i Peking.
Therese har alltid brunnit lite extra för just ljussättning och är sedan några år tillbaka global ambassadör för Elinchrom. 
Sedan 2021 är hon även internationell ambassadör för Nikons Z-serie.
Hon driver Fotograf Therese Asplund AB och Ateljé Linslusen som jobbar mot både privatpersoner och företag. Hon är gift med två barn, har alltid älskat att resa och har under sju år ägt och drivit ett semesterhus i Orlando, Florida.

...med vänner <3

Det går så klart inte att genomföra workshops och resor av det här slaget på en person. Därför finns alltid ytterligare ett gäng härliga människor med och assisterar som bidrar med kunskap och färdigheter av olika slag. Play to learn skulle inte vara vad det är utan dem och deras förmåga att se och hjälpa, fixa med allt det praktiska, skjutsa från A till B eller faktiskt bara hålla ordning på Therese :-) Oavsett vilken workshop eller resa du följer med på så kan du lita på att det finns ett gäng där som brinner för att du ska få en så fin och rolig upplevelse som möjligt!