Therese Asplund och Åsa Saxin

“Tjejerna” bakom konceptet “Play to learn”.


Tillsammans har de över 50 års erfarenhet av fotobranschen och förutom att vara bästa vänner så delar de en passion för att skapa bilder som har det lilla extra och för att träffa nya människor som delar deras passion.

Om Therese

Therese Asplund är en flerfaldigt prisbelönt porträttfotograf med sin bas i Avesta i Dalarna. Hon har under flera år jobba som utbildare och föreläsare för bla Nikon, Moderskeppet och Zoom Fotoresor och hon har hållit workshops på bla Fotomässan i Stockholm och The International Photo Fair i Peking.
Therese har alltid brunnit lite extra för just ljussättning och är sedan några år tillbaka global ambassadör för Elinchrom. 
Hon driver Fotograf Therese Asplund AB och Ateljé Linslusen som jobbar mot både privatpersoner och företag. Hon har alltid älskat att resa och har under sju år ägt och drivit ett semesterhus i Orlando, Florida.

Om Åsa

Åsa har mer än 25 års erfarenhet av att driva portättstudio vilket hon gjort tillsammans med sin bror hemma i Karlskoga i Värmland. Åsa kan allt om styling, bildkomposition och posering och har den magiska egenskapen att få alla hon möter att känna sig bekväma i hennes sällskap. En ovärderlig egenskap när man jobbar med porträtt och modellfotografering!
Åsa kommer aldrig att hålla med om att “resan är målet” men trots sin flygrädsla så älskar hon att resa och se nya platser och väl på plats så är det hon som håller ordning på schemat, tiden och Therese<3