Play to learn Grekland

Satt på vänt pga Covid 19

Förläng sommaren och få en flygande start på hösten med extra påfyllning av både inspiration och kunskap.


Följ med till Grekland 2 - 6 sep 2020. Det blir dagar fyllda av photoshoots med modeller på fantastiska platser, gott häng och fotosnack med kollegor och god mat och dryck. 
För att få stor variation på våra olika locations och vara nära en flygplats, men ändå ge möjlighet för de som vill åka tåg, så har vi valt att hålla till i norra Grekland just utanför staden Katerini. Där kommer vi bo i en by vid foten av berget Olympus med ca 10 minuters bilfärd till havet. Här har vi nära till alla våra locations som bland annat kommer att vara en stor borg, en gammal tågtunnel, en blå lagun med vattenfall, stenhusruiner och fina sandstränder.

...Learning by doing

...Samarbete med

...Detta ingår

 • Del i dubbel el trippelrum 4 nätter på Hotel Mediterranean Olympus
 • Frukost
 • Hämtning på flygplatsen i Thessaloniki 2/9 kl. 16.00
 • Lämning på flygplatsen 6/9
 • Hyrbilar och chaufförer 
 • Fotografering vid fem olika locations
 • Styling och rekvisita
 • Möjlighet att låna studioblixtar från Elinchrom
Detta ingår ej
 • Lunch och middag
 • Resa t o r Thessaloniki
 • Reseförsäkring
 • Kamerautrustning och ev dator
Alla modeller jobbar för bilder vilket gör att varje fotograf förbinder sig till att leverera minst en färdigredigerad bild till varje modell han eller hon fotograferar. Detta görs inom en månad från hemkomst. Vill man inte leverera några bilder går det bra att betala en extra avgift på 1 000.- som kommer att gå till ersättning till modellerna istället för bilder.

Vill man bo i enkelrum tillkommer en avgift på 1 500.- inkl moms.
Anmälan skickas till therese.asplund@linslusen.com. Begränsat antal platser. När du fått en plats får du ett bekräftelsemail med faktura på anmälningsavgiften som ska betalas inom 14 dagar. Anmälningsavgiften är 3 000.- inkl moms och återbetalas ej vid avbokning. Resterande
​​​​​​​10 000.- inkl moms betalas senast 90 dagar innan avfärd. Vid avbokning senare än 90 dagar innan avresa sker ingen återbetalning dock finns möjlighet att själv överlåta sin plats till en annan person.


Pris
13 500:-
  
inkl moms

...Vi kommer att jobba med amatörmodeller i olika åldrar!

Rekvisita och kläder kommer att finnas på plats men så klart finns även möjlighet att ta med eget. All fotografering sker i små grupper för att ge stora möjligheter att lära och inspireras av varandra och det kommer också att finnas mycket tid för att bara umgås och utbyta erfarenheter. För hjälp med allt det fototekniska  och ljussättning finns under hela resan Therese Asplund.global ambassadör för Elinchrom, lärare i Nikon school och Moderskeppet och workshopledare för Zoom Fotoresor. För hjälp med styling, posering och val av de bästa fotoplatserna finns Åsa Saxin som under 25 år drivit den framgångsrika fotostudion Fotografen Saxin ihop med sin bror. 

...Med på resan

och vår guide under hela vistelsen, är fotografen George Grigoriadis som är född och uppväxt i området. Han har inte bara letat upp de allra häftigaste ställena för våra photoshoots utan kan även ta oss till de bästa matställena och de finaste stränderna. George bor numera i Falun vilket gör att han obehindrat växlar mellan grekiska och dalmål och vet exakt vad ett gäng glada fotografer från Sveriges inte får missa i den här delen av Grekland.