"Att träffas och leka och lära av och med varandra har skapat tillfällen för människor att inte bara lära sig nya grejer och utvecklas utan också få nya vänner för livet."
​​​​​​​- Jenny Ivarsson, Play to learn Florida 2020

“Play to learn” är en unik typ av workshop där focus ligger på inspiration, utbildning och umgänge och där deltagarna är med och skapar innehållet.


Ideén med Play to learn workshops är att man träffas med andra fotografer, jobbar tillsammans med lite mer kreativa projekt än man kanske gör till vardags och lär av varandra. Locations, modeller, rekvisita och möjlighet till styling finns serverat, men bildideér och hur fotograferingarna går till styrs av de deltagande fotograferna. Det finns alltså inte en “lärare” utan lärandet och inspirationen kommer av att man jobbar i små grupper och får ta del av hur en annan fotograf tänker och jobbar för att sedan själv dela med sig av sitt egna arbetssätt och sina ideer. Sen kan det hända att vi ibland tar in gäster, såsom leverantörer eller fotografer som är extra bra på något speciellt, som då håller i en del av träffen men till större delen är det eget arbete som gäller. Ett otroligt lättsamt och roligt sätt att lära sig nya saker och utvecklas! För att deltagarna ska kunna ägna sig 100% åt att leka och lära så är allt praktiskt också ordnat på en Play to learn-workshop. Allt till en väldigt överkomlig peng!

...Learning by doing

...Samarbete med

Nytt för i år

I mars kör vi, för första gången, "Play to learn Creative Studio" på fina Strömsborgs Herrgård i Avesta där Therese har sin studio. Förutom detta så ligger en uppdaterad version av "Play to learn Florida" på planeringsbordet för 2022 och vi tittar även på ett nytt resmål till hösten 2021, så håll utkik!
100%
100% kreativitet 

Efter att ha kört workshops runt om i Sverige i några år...

...fick Play to learn i februari 2019 vingar. Vi flög över Atlanten till Florida för första workshopresan utomlands. Då hade vi 12 st glada fotografer som fick uppleva den amerikanska kulturen, fotografera modeller i unika miljöer och umgås med kollegor i solen vid den privata villan där alla bodde. En fantastiskt vecka där alla kom hem med massor av coola bilder och minnen för livet! Sedan dess har vi kört ytterligare en resa till Florida, introducerat Play to learn Dalagård och i oktober 2021 är det premiär för Play to learn Waterworld.

Tveka inte utan anmäl dig idag!

Kanske är “Play to learn” just vad du behöver för att få ny inspiration, komma igång och skapa fantastiska bilder och få vänner för livet!